Plantise bioplant

Plantise bioplant

De vestiging Plantise Bioplant in Naaldwijk is speciaal ingericht voor het biologisch opkweken. Onze biologisch opgekweekte groenteplanten voldoen altijd aan het strenge SKAL certificaat en heeft het Bio-Suisse certificaat. Dit houdt in dat wij ons houden aan de regels die horen bij het biologisch telen. Naast de “grote vier” tomaat, komkommer, paprika en aubergine, kweken we courgette, knolselderij en uienplanten BIO. Onze klanten bevinden zich in alle Noord-West Europese landen.

Hoe biologisch opkweken er bij Plantise uitziet?
Onze grondpotten worden geperst met zorgvuldig afgemeten biologisch voedingsmengsel, zodat de plant zo snel mogelijk de juiste elementen tot zijn beschikking heeft. Onze specialisten op het gebied van gewasbescherming zetten wekelijks grote hoeveelheden biologische bestrijders in om plagen geen kans te geven en ze houden alle partijen nauwkeurig in de gaten.

Bij eventuele toename van plagen die schade aan het gewas brengen gaan we de inzet van biologische bestrijders opschalen. Hierdoor zijn onze planten residuvrij.

Daarnaast worden bij ons de meeste planten geënt, vandaar dat wij specialist in enten en onderstammen zijn. We zijn continu bezig met nieuwe ontwikkelingen in de BIO sector en werken milieubewust.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk productportfolio

Certificaten

Plantise Bioplant heeft voor haar kwaliteit van opkweken drie verschillende certificaten verkregen, namelijk:

Skal

BIO SUISSE Organic

USDA Organic

 

Contact

Irisweg 40, 2665 MK Bleiswijk

088 020 2200

info@plantise.com

Heeft u een vraag?

Vul dan dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.