Opkweek Snijgerbera

Een snijgerberaplant op maat

Plantise BV is de grootste speler in de verlengde opkweek van snijgerbera’s in Europa. Daarom bent u bij Plantise BV als professionele snijgerberateler aan het juiste adres voor de opkweek van uw snijgerbera's. Als bloementeler zoekt u een betrouwbare opkweekpartner. Eén die uw wensen goed weet te vertalen naar het beste uitgangsmateriaal. Iedere klant heeft eigen ideeën over teelt, belichting en biologie. Voor, tijdens en na de opkweek stemmen we uw wensen, behoeften en ervaringen op elkaar af. Het hele jaar door hebben wij de beste faciliteiten om uw snijgerberaplanten op te kweken, van een 8-weekse plant in het voorjaar tot een 4-weekse plant in de zomer. Bij Plantise is heel veel mogelijk. Nieuwe teeltstrategieën denken we graag samen met u uit.

Strategie
Wij werken toe naar de hoogste kwaliteit met de meeste flexibiliteit. Samen met onze teeltexperts stemmen we uw wensen af. Van ras tot pot of planttype. Kies de teeltwijze die aansluit op uw seizoen. Daarbij zorgen wij voor de perfecte plant tijdens de opkweek. U ontvangt een plant die al helemaal klaar staat om bloemen te produceren zodat u geen tijd en markt verliest. Wij kijken gezamenlijk met u naar de teeltstrategie, zaaidatum en afleverdatum.

Verduistering
Ook als u een verduisterde plant wil is dat bij ons mogelijk.

Planttypen
Wij kunnen uitstekend aansluiten op al uw wensen qua planttype, van 4- tot 8-weekse plant, verschillende mediums (steenwol, crum, kokos etc.)

Hygiëne
Ook bij de opkweek van snijgerberaplanten houden wij ons aan strenge regels op het gebied van hygiëne. Hiermee garanderen wij gezonde en sterke planten met een gezond wortelgestel.

We werken volgens strikte hygiëneregels, die niet alleen gelden in onze teeltafdelingen, maar ook voor het personeel, het fust en het transport en ook voor u als klant

Met eb- en vloed systemen en de modernste waterzuiveringstechnieken zorgen wij voor schoon water en een gezonde teelt.

Ons doel is het leveren van een tray met inhoud en vitaliteit en de juiste ontwikkeling. De professionele teeltspecialisten zorgen voor een betrouwbaar product dat is afgestemd op uw eisen ook op het gebied van verschillende manieren van gewasbescherming.

Heeft u uw eigen visie op de opkweek voor wat betreft belichting en biologie? Bij Plantise BV is er alle ruimte om dit in de praktijk te brengen. Vóór de start van de opkweek nemen we al uw wensen door. Met elkaar bespreken we het gehele teeltplan. Vanuit onze vestigingen zetten wij dagelijks met passie uw wensen om in een gezonde, optimale start van uw teelt.

Faciliteiten
Onze faciliteiten zijn als volgt samen te vatten:

- Assimilatiebelichting tot maximaal 6.000 lux

- Insectengaas

- Gesloten teeltsysteem met volledige ontsmetting

- Diamond Opticlear

- Uitgebreide hygiëne maatregelen conform GSPP

Meer informatie
Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan hier contact op met onze collega John Hendriks, verantwoordelijk voor snijgerbera's.

Contact

Irisweg 40, 2665 MK Bleiswijk

088 020 2200

info@plantise.com

Heeft u een vraag?

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.