propagators by nature

we can make it grow

Plantise ziet zich genoodzaakt haar activiteiten in Nederland te staken per 31 maart 2023. Plantise streeft naar een gecontroleerde afbouw van de bedrijfsactiviteiten.

We are Plantise

Plantise is een hoogwaardig plantenkweker voor het opkweken van warme en koude groenteplanten, sierteeltplanten en het opkweken ten behoeve van derden.

Met meerdere generaties aan ervaring in de glastuinbouw is Plantise een plantenkwekerij waarbij topkwaliteit, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Plantise behoort tot de top drie van opkweekbedrijven in Nederland en wij zijn marktleider in de biologische opkweek. Onze medewerkers werken met passie aan de beste plant of stek voor onze klanten.

Naast het traditionele kweken op steenwol, heeft Plantise ook een volledig biologische opkweek vestiging in Naaldwijk waar wij alleen natuurlijke grondstoffen gebruiken.

Plantise heeft een gezamenlijk kasoppervlak van 50 hectare op onze vestigingen in Nederland en 16 hectare in het buitenland. Wij zijn internationaal actief in Hongarije, Frankrijk, Zuid-Afrika, Tunesië, Algerije en de Filipijnen en we hebben ambitie om te blijven groeien. Plantise loopt voorop als de meest internationale plantenkweker van Nederland.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk productportfolio

Contact

Irisweg 40, 2665 MK Bleiswijk

088 020 2200

info@plantise.com

Heeft u een vraag?

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.