Opkweek derden

Uw beste partner voor opkweek van uw uitgangsmateriaal

Plantise BV is de grootste speler in de opkweek van sierteelt uitgangsmateriaal in opdracht van u in Europa.

Daarom bent u bij Plantise BV als professionele vermeerderaar aan het juiste adres voor de opkweek van uw uitgangsmateriaal. Als vermeerderaar zoekt u een betrouwbare partner die uw wensen goed weet te vertalen naar het beste en meest efficiënte verwerking van uw trays, door te kunnen zaaien, sorteren, verspenen, toppen en afleveren.

Wij schakelen vloeiend over om alles te doen wat uw systeem nodig heeft om de uitval, kwaliteit, locatie etc. te controleren zodat uw leveringszekerheid naar uw klanten gewaarborgd is.

Iedere klant heeft eigen ideeën over teelt, belichting en biologie. Voor, tijdens en na de opkweek stemmen we uw wensen, behoeften en ervaringen op elkaar af. Een wekelijkse update van al uw vragen is voor ons standaard.

Strategie
Wij werken toe naar de hoogste kwaliteit met de meeste flexibiliteit. Samen met onze teeltexperts stemmen we uw wensen af en kijken we naar de teelt-, organisatie- en toekomststrategie.

Mogelijkheden tot een trayprijs, een plugprijs, handelingsprijs en/of op basis van gemaakte kosten

Hygiëne
Ook bij de opkweek van uitgangsmateriaal voor de sierteelt- en snijbloemensector houden wij ons aan strenge regels op het gebied van hygiëne. Hiermee garanderen wij gezond, sterk en betrowubaar uitgangsmateriaal

We werken volgens strikte hygiëneregels, die niet alleen gelden in onze teeltafdelingen, maar ook voor het personeel, het fust, het interne en externe transport en voor u als klant.

Met eb- en vloed systemen voor beton of tafels en de modernste waterzuiveringstechnieken zorgen wij voor schoon water en een gezonde teelt.

Ons doel is het leveren van een tray met inhoud en vitaliteit en de juiste ontwikkeling. De professionele teeltspecialisten zorgen voor een betrouwbaar product dat is afgestemd op uw eisen ook op het gebied van verschillende manieren van gewasbescherming

Faciliteiten
Onze faciliteiten zijn als volgt samen te vatten:

- Assimilatiebelichting tot maximaal 6.000 lux

- Insectengaas

- Gesloten teeltsysteem met volledige ontsmetting

- Diamond Opticlear

- Uitgebreide hygiëne maatregelen conform GSPP

Meer informatie
Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan hier contact op met onze collega Bert van der Lugt, verantwoordelijk voor sierteelt/ opkweek derden.

Contact

Irisweg 40, 2665 MK Bleiswijk

088 020 2200

info@plantise.com

Heeft u een vraag?

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.