Plantise Kassenloop

Een bijzondere hardloopwedstrijd

Hardlopen in de kas voor het goede doel

Welkom op de pagina van de Plantise Kassenloop, hardlopen in de kas! Het unieke parcours van deze bijzondere hardloopwedstrijd laat je hardlopen in de kas en bedrijfsruimte van Plantenkwekerij Leo Ammerlaan. Het parcours, de fantastische sfeer en vele toeschouwers zorgen elk jaar voor veel deelnemers. De hardlopers maken tijdens deze bijzondere hardloopwedstrijd op sportieve wijze kennis met de moderne glastuinbouw. De opbrengst van de Plantise Kassenloop komt deze editie geheel ten goede aan Team Ren voor Ben, het Westpolderhuis Berkel & Rodenrijs en Stichting Baobab Kids.

Wanneer, waar en hoe?

De Plantise Kassenloop is op zaterdag 2 februari bij Plantenkwekerij Leo Ammerlaan, Irisweg 40, 2665 MK Bleiswijk. Er zijn 4 categorieën:

  • 5 kilometer vanaf 12 jaar
  • 10 kilometer vanaf 12 jaar
  • Kidsrun 1660 meter van 4 t/m 10 jaar
  • Kidsrun 3333 meter van 8 t/m 14 jaar

Inschrijven

Kosten voor deelname aan 5 km en 10 km zijn €10,00 bij voorinschrijving (t/m 28 januari); op de dag zelf is het inschrijfgeld €15,00. Kosten voor deelname aan de kidsrun zijn €5,00 bij voorinschrijving (t/m 28 januari); op de dag zelf is het inschrijfgeld €7,50. Bij inschrijving VOOR 17 januari staat jouw naam op het startnummer!

Alle deelnemers aan de Plantise Kassenloopt ontvangen een medaille. Tijdregistratie is voor alle afstanden digitaal d.m.v. een chip in het startnummer, en elke deelnemer krijgt een exclusieve finishvideo. Het aantal plaatsen is vanwege de veiligheid op het parcours beperkt. Schrijf je dus op tijd in voor deze bijzondere hardloopwedstrijd!


.

Praktische informatie

Programma:

  • 13.30 uur start 10 km
  • 15.00 uur start 5 km
  • 16.00 uur start kidsrun 1666,5 meter
  • 16.15 uur start kidsrun 3333 meter

Route en betaling

Pinnen is NIET mogelijk op de dag zelf, neem contant geld mee. Voor een routebeschrijving naar Plantenkwekerij Leo Ammerlaan, klik hier. Er is voldoende parkeergelegenheid (volg de instructies van de verkeersregelaars op).

Douche, EHBO

Kleed- en douchegelegenheid zijn aanwezig. EHBO is aanwezig, evenals een AED. Vanzelfsprekend is deelname voor eigen risico en verantwoording.

Tenslotte

Volg berichten van de Plantise Kassenloop op Twitter (@Plantise), Facebook Plantise en Instagram (@Plantisepropagators). Op Facebook is tevens een evenement aangemaakt genaamd: Plantise Kassenloop 2019.

.

Hoofdsponsoren

Andere sponsoren

Volgen en reageren

Voor vragen of opmerkingen, bel +31(0)10 503 30 30 of kassenloop@plantise.com.

Via de Plantise Facebookpagina blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen. Heel graag tot ziens!